Ons team

De ergotherapeuten van Zorg op Maat staan klaar om deze kinderen te helpen. Want elk kind mag meedoen!

Ons team

Binnen Zorg op Maat werken momenteel drie kinderergotherapeuten.
Alle therapeuten staan ingeschreven in het kwaliteitsregister voor paramedici: www.kwaliteitsregisterparamedici.nl.

Annabel Klaassen

Ergotherapeut & praktijkhouder

Na mijn opleiding aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen ben ik in 2007 mijn eigen praktijk voor ergotherapie gestart.

Gedurende de jaren heb ik mij verder gespecialiseerd in het werken met kinderen. Zo heb ik diverse opleidingen en cursussen gevolgd, gericht op sensorische informatieverwerking, schrijfmotoriek, cognitieve benaderingswijze en mag ik mijzelf ReAttach therapeut noemen.

Nog steeds vind ik het iedere dag een feest om met de kinderen te spelen en plezier te maken. Want dat is wat we doen! Doordat ieder kind anders is en de problemen en hulpvragen zo divers zijn is iedere dag weer anders en vol nieuwe uitdagingen. Het geeft mij veel voldoening om kinderen én pubers zelfstandigheid en vertrouwen in hun eigen kwaliteiten en kunnen mee te geven, zodat ze weer optimaal mee kunnen doen in de maatschappij!

Kom jij hier te staan?

Ergotherapeut

Wij zijn op zoek naar een nieuwe ergotherapeut. Zie jij jezelf bij ons werken? Neem dan contact met ons op via:

 

info@ergo-zorgopmaat.nl

Hester Appelman

Ergotherapeut

Tijdens mijn stage bij Zorg op Maat heb ik veel geleerd over de ontwikkeling van kinderen en hun leerproces. Nu ik ben afgestudeerd als ergotherapeut ben ik werkzaam bij Zorg op Maat en zet ik deze geleerde kennis met veel plezier in. Het bijdragen aan en stimuleren van de ontwikkeling van kinderen vind ik erg belangrijk, het spelenderwijs leren maakt dat dit ook voor het kind leuk en interessant is.

Samen met het kind, de ouders, leerkrachten en andere betrokkenen help ik het kind om zo optimaal mogelijk te kunnen ontwikkelen, leren en spelen in zijn/haar eigen omgeving. Als ergotherapeut kom ik veel verschillende hulpvragen tegen, hierdoor blijf ik mezelf ook ontwikkelen en verbeteren. Het meest waardevol aan deze baan vind ik wanneer het kind en zijn/haar omgeving trots zijn op de behaalde resultaten, dat is waar we ons samen voor inzetten!